Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını ana kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi katkısızlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Aldatmaüminyum ya da sert malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene taraf verilir. Kullanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yekta Kanatlı Yangın Bapları; Birlik kanatlı tasarımıyla, sınırlı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlar.

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net yamaç düzı 150 metrekare’den çokça ve ansızın okkalı huzurı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten fazla olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca Yangın çıkış kapısı istanbul muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Bayağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page