2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yönlü fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları düzgün olarak mimarilmalıdır. Kapının düzenli çalışmasını kurmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

İvarlık edildikleri malzemelerin tekmil abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk gestaltnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın kullanma klası kabil faktörler müessir olmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Hiç işkil yasak ki yangın felaketi, yıl içre kişi kaybına neden olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile finans yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle istanbul Yanggın kapısı fiyatları imal edilmiştir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı rast itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı karınin az çok medarımaişetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Report this wiki page